Légkondicionálás – Vállalatoknak 2019-02-15T14:36:12+00:00

NAJKLIMA

Légkondicionálás – Vállalatoknak

Egy megfelelően légkondicionált helyiségben jobb a vendégek közérzete és az alkalmazottak is jobban tudnak teljesíteni. Így van ez az irodaházak, éttermek, kávézók, mozik, színházak, vagy más egyéb közösségi létesítmények esetében. A beltéri hőmérsékletet ajánlott 22-25 °C között tartani, ettől eltérő hőmérsékletnél a koncentráció-, és teljesítőképesség csökken. A legnépszerűbb vállalati légkondicionáló rendszerek a split, és a multisplit rendszerek fali, kazettás, mennyezeti, parapetes felfüggesztéssel. Klímáink az inverternek köszönhetően stabil hőmérsékletet tartanak ingadozás nélkül, ezzel 30%-os energia-megtakarítást érünk el.

Légkondicionálóink kellemes légkört teremtenek, az Ön vállalata méretétől és elrendezésétől függetlenül. Összeköthetőek, szellőző rendszerekkel, valamint hőszivattyúkkal, ezzel is hozzájárulva az optimális energetikai feltételek megteremtéséhez.

Köszönhetően a sokéves tapasztalatainknak, képesek vagyunk a leghatékonyabb megoldással szolgálni, mely megfelel az Ön elvárásainak.

A pontos ajánlat és helyzetfelmérés érdekében kérem lépjen kapcsolatba velünk.

LG

Az LG az egyik jelentős, az ágazatban vezető szereppel bíró koreai vállalat, mely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói elektronika területén. Az innováció terén világelső, erre utalnak a kiváló termékeik.

TOSHIBA

A vállalatot 1875-ben alapították. Mostanra több mint 740 leányvállalattal és 204 ezer alkalmazottal büszkélkedhet. Az éves árbevétele meghaladja 68 milliárd dollárt. A hi-tech területén élvonalban vannak. Különféle eszközökkel, köztük légkondicionáló berendezésekkel foglalkoznak. A Toshiba számára fontos a környezettudatosság, ennek megfelelő a tevékenységük.

MIDEA

Kínai, főként háztartási termékeket forgalmazó vállalat. 1985-től a klímaberendezések forgalmazása az egyik legfontosabb tevékenységük. Kínában a Midea állítja elő a legtöbb klímát, több mint 50 millió darabot évente. A termelés 10-15%-a exportra kerül, mely 60 országba jut el. Ezenkívül hűtőszekrények, mikro szálas csövek és ventillátorok gyártásával foglalkoznak. A vállalat számos neves tanúsítvánnyal rendelkezik, többek között a következőkkel: GS, CB, CE, ISO 9001, ISO 14001.

DAIKIN

A légkondicionálási és a klímaszabályozási megoldások területén több mint 90 éves tapasztalattal rendelkeznek, így tudják, hogy a tökéletes klímához többre van szükség pusztán fűtésnél és hűtésnél. Úgy gondolják, hogy mindig van lehetőség a fejlesztésre. Céljuk ösztönözni a technológiai változásokat a gyártási folyamat kis fejlesztéseitől a 70%-os energiamegtakarítást eredményező nagy áttörésekig. A saját European Development Centre központtal rendelkeznek.

SAMSUNG

A Samsung a legnagyobb dél-koreai óriás ipari konglomerátum, melynek bevételei a dél-koreai GDP 20%-át teszik ki. A cégcsoport az ország exportjának egyötödéért felelős. Ebből jelentős részét a légkondicionáló berendezések teszik ki. 1969-ben alapult, azóta összesen több mint 138 ezer embert, 124 telephelyen, 56 országban alkalmaz.

LÉGTECHNIKA

Manapság az időnk 80%-át zárt helyiségben
töltjük, ezzel arányosan növekszik a
megbetegedés esélye. Egy…

TOVÁBB

FŰTÉSTECHNIKA

Egy új ingatlan építésekor, vagy egy már
meglévő felújításakor számos fűtési
lehetőség adódik függően…

TOVÁBB