Légkondicionálás – Otthonra 2018-11-16T15:18:29+00:00

NAJKLIMA

Légkondicionálás – Otthonra

Az otthonunk az a hely, ahol energiát gyűjtünk az élethez, ahol arra összpontosíthatunk, ami számunkra a legfontosabb. Ügyfeleink elvárják a megnyerő külsőt, az alacsony fenntartási költséget, és a fuvallatmentes működést. Kínálatunkban ízléses megjelenésű, stílusos, és kimagaslóan halk klímák találhatóak. Éjszakai üzemmóddal vannak ellátva, és az áruk is kedvező.

A légkondicionálóink a hűtés mellett használhatóak fűtésre is, és alkalmasak split és multiplit rendszer kiépítésére.

Az otthoni klímaberendezés működési elve egyszerű. A légkondicionáló egység egy berendezés, mely nem cseréli a levegőt, hanem feljavítja (lehűti, és megfosztja páratartalmától). A hűtőberendezésekkel megegyező elven működik: az energia mozgatásán és cseréjén. A hűtési folyamathoz külső és belső egységre, valamint a két egységet összekötő csővezetékre van szükség, melyek egy rendszert alkotnak, amiben olyan folyadék van, melynek a forráspontja légköri nyomáson

-30°C körüli. Amíg a kompresszort el nem indítjuk, azonos nyomás van a rendszerben. Amint elindul, az elpárologtatóban elkezd csökkenni a nyomás, a kondenzátorban pedig emelkedik. Adott egy fojtás, melyen a gőz kis mennyiségben átáramlik. A keletkezett gőz lényegesen nagyobb térfogatot tölt ki, mint maga a folyadék. A hűtőközeg kezd feltorlódni a kondenzátorban, és nagy nyomáson cseppfolyóssá válik. Ha elég már a folyadék, a fojtáshoz ér, majd átlépve azon a kisnyomású elpárologtatóba kerül. Ott a kis nyomás miatt forrásnak indul. Ha pedig a folyadék elpárolog, akkor hőt von el és beindul a hűtés. A keletkezett gőzt a kompresszor beszívja, és a kondenzátorba pumpálja, ahol a nagy nyomástól felmelegszik, majd lehűtve ismét cseppfolyóssá válik a hűtőközeg. Majd kezdődik újra és újra.

Ha kellemes hőérzetet szeretne csempészni az otthonába, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink készen állnak eleget tenni az Ön igényeinek.

LG

Az LG az egyik jelentős, az ágazatban vezető szereppel bíró koreai vállalat, mely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói elektronika területén. Az innováció terén világelső, erre utalnak a kiváló termékeik.

TOSHIBA

A vállalatot 1875-ben alapították. Mostanra több mint 740 leányvállalattal és 204 ezer alkalmazottal büszkélkedhet. Az éves árbevétele meghaladja 68 milliárd dollárt. A hi-tech területén élvonalban vannak. Különféle eszközökkel, köztük légkondicionáló berendezésekkel foglalkoznak. A Toshiba számára fontos a környezettudatosság, ennek megfelelő a tevékenységük.

MIDEA

Kínai, főként háztartási termékeket forgalmazó vállalat. 1985-től a klímaberendezések forgalmazása az egyik legfontosabb tevékenységük. Kínában a Midea állítja elő a legtöbb klímát, több mint 50 millió darabot évente. A termelés 10-15%-a exportra kerül, mely 60 országba jut el. Ezenkívül hűtőszekrények, mikro szálas csövek és ventillátorok gyártásával foglalkoznak. A vállalat számos neves tanúsítvánnyal rendelkezik, többek között a következőkkel: GS, CB, CE, ISO 9001, ISO 14001.

DAIKIN

A légkondicionálási és a klímaszabályozási megoldások területén több mint 90 éves tapasztalattal rendelkeznek, így tudják, hogy a tökéletes klímához többre van szükség pusztán fűtésnél és hűtésnél. Úgy gondolják, hogy mindig van lehetőség a fejlesztésre. Céljuk ösztönözni a technológiai változásokat a gyártási folyamat kis fejlesztéseitől a 70%-os energiamegtakarítást eredményező nagy áttörésekig. A saját European Development Centre központtal rendelkeznek.

SAMSUNG

A Samsung a legnagyobb dél-koreai óriás ipari konglomerátum, melynek bevételei a dél-koreai GDP 20%-át teszik ki. A cégcsoport az ország exportjának egyötödéért felelős. Ebből jelentős részét a légkondicionáló berendezések teszik ki. 1969-ben alapult, azóta összesen több mint 138 ezer embert, 124 telephelyen, 56 országban alkalmaz.

A beltéri egységek típusai

Fali egység: – Art Cool

Az Art Cool egy művészi alkotás, ahol a jó ízlés és a teljesítmény találkozik. Vonzó külsejével és elérhető árával belopja magát az emberek szívébe.

Fali egység

Akárhová helyezheti a kompakt méreteinek köszönhetően. Megfelelő teljesítménnyel bír, és tartalmazza a Jet Cool rendszert, mely plazmás kezeléssel, tiszta levegővel látja el környezetét.

Mennyezeti egység

Ez az egység a padló fölé, és a mennyezet alá egyaránt helyezhető. Meglehetősen csendesen működik. Közel fuvallatmentes.

Légcsatornás egység

A klíma beltéri egysége rejtve van, csupán a levegő beáramlásának és elszívásának kell helyet biztosítani (pl. állmennyezet). Adott a lehetőség arra, hogy a beltéritől akár egyszerre több befújó és elszívó csövet ágaztassunk el. Éttermek, hotelek, raktárhelyiségek kedvelt típusa.

Roof Top

Ez a modell egyszerű és pénztárcabarát megoldást kínál a közepesen nagy munkahelyi, üzleti, raktározási és egyéb helyiségek részére, ahol lehetőség van légtechnikai egységek elhelyezésére.

Kazettás egység

Luxus lakások, igényes irodaházak, éttermek nélkülözhetetlen beltéri egysége. Szinte láthatatlan, mivel gyakorlatilag a plafon síkjában helyezkedik el, és az állmennyezetben könnyen elrejthető.

LÉGTECHNIKA

Manapság az időnk 80%-át zárt helyiségben
töltjük, ezzel arányosan növekszik a
megbetegedés esélye. Egy…

TOVÁBB

FŰTÉSTECHNIKA

Egy új ingatlan építésekor, vagy egy már
meglévő felújításakor számos fűtési
lehetőség adódik függően…

TOVÁBB