Légkezelés 2019-02-15T14:38:07+00:00

Légkezelés

NAJKLIMA

Napjainkban az emberek az idejük szinte 80%-át igazolhatóan zárt helyiségekben töltik. Ezzel arányosan növekszik a veszélye a kórokozóknak való kitettségnek – baktériumoknak, vírusoknak, penésznek, gázok és vegyszerek hatásának, füstnek stb. Ezen anyagok némelyike a külső környezetből származik, de a többi a bútorokból, festékekből, tisztítószerekből, irodai készülékekből, légfrissítőkből és maguktól az emberektől kerül a beltérbe.

A légkezelésben az otthoni illemhelyek szellőzésére, a konyhai szagok elszívására, alacsony energiaigényű házak és passzívházak, adminisztratív épületek, szabadidős létesítmények, wellnessek, vendéglátóipari létesítmények szellőzésére egészen a hegesztési és faipari munkahelyek károsanyag-elszívására gyártóüzemekben, valamint tiszta környezetek, például laboratóriumok és műtők szellőzésére kínálunk megoldásokat.

Gazdasági szempontból időnként a légkezelő berendezés használata elengedhetetlen. A fűtött épületek szellőztetése ablaknyitással egyáltalán nem hatékony ellenben költséges. A szellőzés hővisszanyerés segítségével több friss levegőt biztosít, és megakadályozza a hőveszteséget, ami a téli időszakban egészségesebb környezetet és a fűtési költségek csökkentését jelenti.

.

Mit kínálunk:

  • Az épület ingyenes felmérését
  • A berendezés megtervezését
  • Árajánlatot
  • A berendezés telepítését / a berendezés üzembe helyezését

HÁZTARTÁS

Otthonunkban friss levegőre van szükség. A
légtechnika könnyedén elvezeti az elhasznált
levegőt a konyhából, a fürdőszobából…

TOVÁBB

VÁLLALKOZÁS

Ha zárt helyiségben több ember tartózkodik,
a friss levegő biztosítása elengedhetetlen.
Ezért fontos az ilyen helyiségekből…

TOVÁBB