Ipari légkondicionálás 2019-01-30T16:25:31+00:00

Ipari

légkondicionálás

Az ipar tökéletes és hatékony megoldásokat igényel a légkondicionálás és a légkezelés területén. A központi légkondicionáló rendszerek a nagy épületek és létesítmények, mint például az adminisztratív és sokemeletes épületek, termelési csarnokok, bevásárlóközpontok légkondicionálásának kérdésével foglalkoznak. Ezek gazdaságosabbak, mint a több egymástól független egység üzemeltetése. Alapelemeik a hőszivattyú és az inventer. Ezzel a rendszerrel több száz beltéri egység csatlakoztatható egy vagy több külső egységhez. A közvetlen párolgású beltéri egységek számos előnyt kínálnak: egyszerű és költséghatékony telepítést, illetve pontos teljesítményszabályozást. A technológia nagy rugalmasságot tesz lehetővé a csatlakozási hosszban. A külső egységek a 100 kW és nagyobb teljesítmény ellenére kompaktak és zajmentesek. Az épületekben diszkrét helyekre helyezhetők el. Előnyük a rugalmasság és a hosszú élettartam.

A központi légkondicionáló rendszer átfogó klímavezérlő megoldást kínál, amely lehetővé teszi a beltéri klíma teljes körű vezérlését egyszerű egyéni zóna vezérléssel, energiafogyasztás-szabályozással és több épületben működő megfigyelő eszközökkel.

Kínálatunkban megtalálható pl. a VRV a Daikin márkához, VRF a Toshiba márkához, MDV a Samsung márkához, Midea, MULTIV az LG márkához stb.

Engedje meg, hogy meggyőzzük Önt a kvalitásainkról úgy, ahogy már számos szlovák és külföldi ügyfelet már meggyőztünk.

A pontos ajánlat és helyzetfelmérés érdekében kérem lépjen kapcsolatba Velünk.

LÉGKONDICIONÁLÁS

A 21. században a légkondicionálás része
a mindennapi életünknek. Mostanra
természetessé vált a különféle…

TOVÁBB

LÉGTECHNIKA

Manapság az időnk 80%-át zárt helyiségben
töltjük, ezzel arányosan növekszik a
megbetegedés esélye. Egy…

TOVÁBB

FŰTÉS

Egy új ingatlan építésekor, vagy egy már
meglévő felújításakor számos fűtési
lehetőség adódik függően…

TOVÁBB