Ipari szellőztetés 2019-01-30T16:26:00+00:00

Ipari

szellőztetés

Napjaink egyre nagyobb igényeket támasztanak a bennünket körülvevő környezet minőségére. A szellőztetés és a légkondicionálás nemcsak az olyan üzemekben válik elengedhetetlen elvárássá, ahol hangsúlyt fektetnek az ügyfelek jólétére és elégedettségére, ami na kereskedőknél nagyobb nyereséget eredményez, vagy olyan helyeknek, ahol a higiénia (konyhák, éttermek, bárok) vagy a technológia hibátlan működése szempontjából légkondicionálásra van szükség (szervertermek, technológiai helyiségek), de egyre nagyobb hangsúlyt kap a munkakörnyezet – nagy gyártócsarnokok, amelyek az alkalmazottaknál elégedettséget és magasabb termelékenységet eredményeznek.

Mivel az üzemekből széles skála létezik, megfogalmazhatunk néhány alapelvet: a légkondicionáló rendszereket az emberekre, a technológiára és az adott tér szennyezőanyag-kibocsátására való tekintettel tervezik. A személyenkénti friss levegő mennyisége a helyiség típusától, hőmérsékletétől, az emberek fizikai aktivitásától stb. függ. Míg a szellőztető rendszer fűt és hűt is, a levegő mennyiségét nemcsak a friss levegőadag határozza meg, hanem a fűtési és hűtési teljesítmény átviteléhez szükséges levegő mennyisége is.

Mindezen esetekben a közvetlenül az ügyfél követelményeire szabott, megfelelő megoldást vagyunk képesek megtervezni és kivitelezni. A piacon számos olyan termék található, amely kielégíti az árvezérelt ügyfeleket vagy azokat, akik csúcsminőséget keresnek az igényesebb alkalmazásokhoz, amelyek maximális kényelmet és energiahatékonyságot biztosítanak.

A pontos ajánlat és helyzetfelmérés érdekében kérem lépjen kapcsolatba Velünk.

LÉGKONDICIONÁLÁS

A 21. században a légkondicionálás része
a mindennapi életünknek. Mostanra
természetessé vált a különféle…

TOVÁBB

LÉGTECHNIKA

Manapság az időnk 80%-át zárt helyiségben
töltjük, ezzel arányosan növekszik a
megbetegedés esélye. Egy…

TOVÁBB

FŰTÉS

Egy új ingatlan építésekor, vagy egy már
meglévő felújításakor számos fűtési
lehetőség adódik függően…

TOVÁBB