Fűtés – Háztartás 2019-01-30T15:43:13+00:00

Fűtés

Háztartás

A háztartásunkba a következő elektromos fűtési lehetőségek közül választhatunk:A háztartásunkba a következő elektromos fűtési lehetőségek közül választhatunk:

– Központi fűtő rendszerek: Kisebb ingatlanokhoz ajánlott, például családi házakhoz.
– Helyi fűtő rendszerek: Legelőnyösebb elhelyezni közvetlen a helyiségben.
– Nagyarányú fűtési rendszerek: Megegyezik az alacsony fűtési hőmérséklettel rendelkező fűtési rendszerekkel.

 Padlófűtés

A padlófűtés számos esetben bizonyította, hogy kényelmes és megfizethető alternatívája a már jól ismert, hagyományos fűtési rendszereknek.

Kellemes – Ki kell emelni, hogy nagy területű fűtési felülettel bír. A hő egyenletesen, lentről felfelé terjed a padlózat teljes felületéről, éppen ezért a padlófűtés fűtési módja legjobban közelít az „ideális fűtéshez”, mert a hőmérséklet a padló közelében magasabb, mint a mennyezetnél. Ha a lábunk hőérzete megfelelő, és a fejünk környékén valamivel alacsonyabb a hőfok, akkor a hőérzetünk is ideális lesz. Jellegzetes effektusa az önvezérlő, nagy területű, alacsony hőfokú hőforrásoknak, hogy hatékonyabban kezelik a helyiségben hirtelen fennálló hőingadozásokat (pl. télen az ablak kinyitása). A megfelelő vezérlőrendszer használatával, olyan fűtési rendszert kapunk, mely stabil, energiatakarékos és a szervezetünknek kellemes.

Takarékos és hatékony – A padlófűtés sugárzással juttatja a meleget a levegőbe. A hihetetlenül pontos hőszabályzók nem csak a helyiség hőmérsékletét érzékelik, hanem a padló hőmérsékletét is, és nem engedik az egészségügyi normák fölé emelkedni. Az átalakítás hatásfoka elektromos energiáról hőenergiára csaknem 100%-os. Ezen felül az energetikai vállalatok különféle

kedvezményeket biztosítanak a villannyal történő fűtés esetén. Ezek a kedvezmények a többi elektromos berendezésnél (hűtőszekrény, mosógép, villanysütő, világítás, stb.) is érvényesülnek.

Egészséges – Jótékony hatással van a szervezetünkre, köszönhetően a lentről-felfelé áramló levegőnek.

Praktikus – További előnye, hogy szinte láthatatlan. A radiátorral összehasonlítva megállapítható, hogy sem a fűtőtest, sem a csövek nem zavarják a helyiség összképét. A padlófűtés bármilyen padlóburkolattal párosítható. Kiemelkedően magas az élettartama, az ingatlanunk élettartamával is összehasonlítható.

A modern fűtési rendszer a következő feltételeknek felel meg: egészséges, variálható, kényelmes, karbantartásigénye elenyésző, könnyen telepíthető, – kezelhető, környezetbarát és olcsó.

A pontos ajánlat és helyzetfelmérés érdekében kérem lépjen kapcsolatba Velünk.

LÉGKONDICIONÁLÁS

A 21. században a légkondicionálás része
a mindennapi életünknek. Mostanra
természetessé vált a különféle…

TOVÁBB

LÉGTECHNIKA

Manapság az időnk 80%-át zárt helyiségben
töltjük, ezzel arányosan növekszik a
megbetegedés esélye. Egy…

TOVÁBB